Thursday, 28 July 2011

Asal Usul

ops sorry ya amat sebab aku lupa nak cerita lebih sikit pasal aku...so nama yang ma dan abah aku bagi Mohd Fakhrul Rozi,tapi bila da besar neh macam-macam nama yang aku dapat and mostly cumil-cumil je hahaha.....tp yang latest dan menjadi ikutan sampai sekarang ialah 'rabbit' mesti ramai pelik sebab ape kena mengena aku ngan arnab kan??hahaha....ex-lecturer aku dulu yang bagi aku nama tu so dah semua panggil camtu so ak layan jela kang x jawab terasa hati lak heee.....
okeh ni my beloved parents...the reason i love and proud of my hair because may hair same like him....my dad my idol forever...hihi..tapi sekarang da x mcm ni la da putih pun rambut tu...giliran anaknya lak meneruskan legasi so jika anda kutuk my hair that mean anda kutuk my dad...heee...nak tengok gambar aku time kecik??aish tersangatla lurus rambutku hahaha....
haaa ni la aku time kecik sooo kurus dan lurus kan heee....korang watla perbandingan dengan sekarang haaa.....
so korang da kenal kan??heee...have a nice day teman....

No comments:

Post a Comment